Beställ ett guldbrev (Gratis!)

Fyll i uppgifterna nedan så skickar vi, inom 24 timmar, ett guldbrev till din folkbokföringsadress.

Detta brev kan du sedan använda för att tryggt och säkert sälja gammalt guld till oss utan att komma till butiken. När ni sedan har godkänt värderingen så överför vi pengarna

Adress & öppettider

GULD DESIGN GÖTGATAN AB

Götgatan 88
11862 Stockholm

Box adress 20110

10460 Stockholm

Stockholms Län

Tel:08-641 01 07

076-7050636

E-post: butiken@gulddesign.se

 

Öppettider

Måndag-Fredag 10.00-18.30 

Lördag: Stängt.

Söndag: Stängt.

 


Låt inte gammalt guld ligga i din byrålåda och skräpa. Vi köper det istället av dig.

Sälj guldet med hjälp av vårt guldbrev och få pengarna insatta på kontot!

Hos oss kan du sälja ditt skrotguld och få pengarna insatt på ditt konto, till dagens rekommenderade guldpris, utan att komma till butiken. Då beställer ni (Till vänster här på sidan) ett guldbrev av oss som skickas hem till er folkbokföringsadress.

Hemma i lugn och ro fyller ni sedan i alla papper och behåller en kopia själva, originalet läggs ned i påsen. Förslut påsen väl och lägg ner den i det vadderade kuvertet och sätt på den förtryckta adressetiketten och lämna sedan in den på posten. Allt skickas med värdepost så det är försäkrat hela vägen fram till oss, vi står för frakten.

När vi sedan har gått igenom dina smycken och värderat dem, så kommer vi att skicka information till dig via sms eller mail, när ni sedan har godkänt värderingen så överför vi pengarna, alternativt påbörjar din beställning av nya smycken.

Eller använd värdet vid köp av nya smycken!

Vid köp av förlovningsringar samt specialtillverkningar kan du använda ditt gamla guld eller lämna det som delbetalning till oss. Observera att leveranstiden uppgår då till ca 2 veckor tills den färdiga produkten är klar för leverans.

Vi har inga dolda avgifter utan vi testar ditt guld kostnadsfritt. Om ni istället skulle vilja få det värderat på plats är ni som kund alltid välkommen att komma och besöka vår butik på Götgatan 88 .

 

svenfrdeitrues